Порівняльний аналіз економічності технологій підготовки води для систем централізованого теплопостачання - Гламаздін, П. М.; Цикал, К. О.; Микитась, М. В. (КНУБА, 2015)
У статті наводяться схеми матеріальних та енергетичних потоків, методика і результати розрахунку експлуатаційних витрат при реалізації технологій підготовки води для систем централізованого теплопостачання.
Сравнительный анализ экономичности технологий подготовки воды для систем централизованного теплоснабжения
Comparative analysis technology cost water treatment for district heating
Keywords: система централізованого теплопостачання; технологія підготовки води для системи централізованого теплопостачання