Процес руйнування системи сільського розселення та села, як стала аграрної політики в Україні - Яценко, В. О. (КНУБА, 2014)
В статті розглянуто причини руйнування системи сільського розселення в Україні з позицій соціальних факторів та прямого впливу на процес результатів аграрної політики країни
Keywords: система розселення; село; жителі села; аграрна політика; перспективи розвитку; каф. містобудування