Задачі забезпечення енергоефективності містобудівних рішень - Плешкановська, А. М.; Сидорчук, А. О. (КНУБА, 2014)
Розглядаються питання оптимізації енергоспоживання при реконструкції житлових утворень в контексті загальних завдань енергозберігаючої політики в містобудуванні.
Keywords: оптимізація енергоспоживання; енергозберігаюча політика; містобудування; реконструкція житлових утворень