Інтегральні рівняння в задачах спряженого теплообміну - Наголкіна, З. І. (КНУБА, 2018)
Розглядається застосування ітераційного методу до розв’язання інтегрального рівняння, яке моделює спряжену задачу теплообміну. Аналізується збіжність ітерацій в залежності від фізичних параметрів задачі.
Интегральные уравнения в задачах сопряженного теплообмена
Integral equations in conjugate heat transfer problems
Keywords: теплоносії; теплообмін в пограничному шарі; спряжена задача теплообміну; рівняння теплопереносу; ламінарний, турбулентний режими обтікання; інтегральні рівняння; ітераційний процес; збіжність ітерацій; heat transfer media; heat transfer in the boundary layer; the conjugate heat transfer problem; heat transfer equation; laminar and turbulent flow modes; integral