Поєднання «класичних» графічних технік з цифровими технологіями в проектній графіці - Бердинських, С. О. (My University, 2016)
У статті розроблено класифікацію способів поєднання технік та інструментарію традиційних (рукотворних) засобів проектування з цифровими графічними технологіями у завданнях художнього формоутворення. Встановлено пріоритети використання цих способів у формотворчому процесі.
Keywords: Сучасні проблеми архітектури та містобудування; цифрові технології; зображення; формотворчий процес; проектна графіка; 658.512.2; 004.92