Біомеханічні основи рухових якостей у футболі - Човнюк Юрій Васильович; Шут Антон Олегович (My University, 2023)
До основних рухових якостей футболіста відносяться: сила, швидкість, витривалість, гнучкість і спритність [1]. А.А. Тер-Ованесян до названих якостей додає: стійкість рівноваги, здатність до довільного розслаблення м'язів, ритмічність, стрибучість, м'якість рухів, координованість [2,3].
Keywords: футбол; спорт; 796