Соціальні мережі як засіб комунікації електронного навчання - Палій, С. В. (КНУБА, 2013)
Розглянуто передумови для синергії соціальних мереж та інформаційно-організаційного середовища підготовки та соціальної адаптації іноземців. Проаналізовано психологічні, соціальні та педагогічні аргументи такого поєднання. Запропоновано концептуальну модель та методи обміну даними між соціальними мережами та інформаційно-організаційним середовищем.
Keywords: довузівська підготовка іноземців; соціальні мережі; соціальна адаптація; дистанційне навчання; інформаційно-організаційне середовище