Дослідницький університет – крок до інновацій у підготовці майбутніх фахівців - Бондаренко, Наталія Петрівна; Чорноморденко, Іван Васильович (КОМПРИНТ, 2023)
Науково-дослідницька діяльність у підготовці висококваліфікованих фахівців є одним з головних факторів. Даний вид діяльності у закладах вищої освіти здійснюється за різними напрямами: під час навчального, поза навчального процесу та інших науково-педагогічних заходів. Особливу увагу слід приділяти дослідницькій роботі під час навчального процесу, оскільки вона є невід’ємною частиною навчальної діяльності.
Keywords: дослідницький університет; інновації у підготовці фахівців