Будівельне право: деякі методологічні підходи до сфери правової дійсності, яка формується - Халабуденко, Олег Анатолійович (КНУБА, 2018)
Предметом правового регулювання служать не правовідносини, а поведінка осіб, що беруть участь в правовому спілкуванні. Правовідносини служить лише однією з форм дійсного правового зв'язку між уповноваженим і зобов'язаним суб'єктами.
Keywords: будівельне право; будівельна діяльність; правове спілкування