Особливості розвитку агломерацій Придніпров’я - Чубарова, А. В. (КНУБА, 2012)
В статті викладено результати аналізу розвитку міських агломерацій. Розглянуто приклади їх формування. Визначено особливості розвитку Дніпропетровсько-Дніпродзержинської поліцентричної агломерації.
Keywords: міська агломерація; процес агломерування; субурбанізація; 711.4