Комп’ютерні технології та програмування : методичні вказівки до виконання курсової роботи - Бондарчук, Ольга В'ячеславівна; Сідун, Катерина Василівна (КНУБА, 2024)
Розглянуто основні правила оформлення курсової роботи, надано приклади та вимоги до захисту. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».
Keywords: технології комп'ютерні; програмування комп'ютерне