Экологические проблемы создания экопосилений в Украине - Лобова, А. И. (КНУБА, 2012)
У статті розглянуті питання, пов'язані зі стійким розвитком, описані основні проблеми та напрями сталого розвитку, дано поняття і напрямки створення стійкого міста, намічені основні етапи в проектуванні.
Keywords: екологізація; сталий розвиток; стійке місто; екопоселення; 711.122