Пути снижения энергозатрат в жилищной отрасли - Чабаненко, П. Н.; Керш, В. Я. (КНУБА, 2013)
В статті розглянуті питання забезпечення реалізації програми енергозбереження в міському будівництві та господарстві, висловлюються проблеми та пропозиції щодо шляхів їх вирішення.
Keywords: снижение энергозатрат; строительство жилищное; энергосбережение в строительстве; 620.9