Важливе наукове видання по охороні та реставрації об’єктів архітектурно-містобудівної спадщини України - Соченко, В.І (КНУБА, 2010)
В рецензії на монографію Л.В. Прибєги приведені основні наукові результати викладені автором по пам’ятко-охоронній проблемі та реставрації об’єктів архітектурно-містобудівної спадщини України. В монографії викладені наукові положення, принципи та методи охоронно- реставраційної методології, які створюють теоретичні основи охорони архітектурно-містобудівної спадщини в Україні.
Keywords: охорона; збереження об’єктів архітектурно-містобудівної спадщини; методологія; принципи; методи