Особливості тепломасообміну процесів між світлопрозорим огородженням та струминою зволоженого повітря - Метейко, Євгеній (КНУБА, 2025)
У даній роботі розглядаються особливості процесів тепломасообміну між світлопрозорим огородженням та струминою зволоженого повітря. Досліджено роботу зволоженої струмини вздовж світлопрозорого огородження.
Keywords: тепломасообмін; охолодження; зволожене повітря; енергозбереження