Якісне сучасне архітектурне середовище історичного центру малого міста - Лещенко, Н. А. (КНУБА, 2014)
В статті визначаються особливості якісного архітектурного середовища та способи його створення в процесі реконструкції історичних центрів малих міст.
Keywords: якісне архітектурне середовище; історичний центр; мале місто; туристичний центр; культурний центр; пішохідний простір; образ; функція; інфраструктура