Особливості технології підйому при монтажі великогабаритних конструкцій методом підтягування канатними домкратними підйомниками - Глущенко, Ірина Вікторівна (КНУБА, 2012)
Наведений аналіз монтажу великогабаритних конструкцій покриттів методом підтягування, розглянутий принцип роботи канатного домкрату, надається приклад використання гідродомкратних приладів, умови і особливості їх використання.
Keywords: великопрольотні покриття; домкратні пристрої; метод підтягування; канатний домкрат; большепролетные покрытия; домкратные приспособления; метод подтягивания; канатный домкрат; long-span coverages; jack adaptations; undercutting method; rope jack