Загрози збереження пам'яток заповідника Херсонес Таврійський у 2014-2024 рр. - Коваленко, Марія (КНУБА, 2024)
Представлено результати дослідження ситуації щодо знищення росіянами пам’ятки світового значення – городища та хори стародавнього міста Херсонес Таврійський на окупованому Кримському півострові.
Keywords: заповідник Херсонес Таврійський; знищення пам'яток; дослідження; Північне Причорномор’я; окупація Криму; Новий Херсонес