Інформаційні технології як інструмент підвищення ефективності управління девелоперськими проектами - Васильєва Е. B.; Самойлова I. I. (ТОВ «ЕКОІНВЕСТКОМ», 2025)
Сучасний етап розвитку будівельної галузі України характеризується масштабною цифровою трансформацією, що змінює не лише технологічні стандарти, а й управлінські підходи у сфері девелопменту. Післявоєнна відбудова потребує гнучких, прозорих та ефективних систем управління, здатних забезпечити скорочення термінів реалізації й підвищення якості об’єктів. У цих умовах інформаційні технології стають ключовим чинником зростання ефективності управління девелоперськими проектами, інтегруючи всі етапи життєвого циклу об’єкта - від концепції до експлуатації.
Keywords: управління девелоперськими проектами; технології інформаційні