Принципи, методи і особливості реновації міського середовища в районах масової забудови - Соколовська, Ю. С. (КНУБА, 2014)
У статті розглянуто принципи, методи і особливості реновації в умовах комплексної реконструкції на основі аналізу існуючого стану забудови в Україні і закордоном.
Keywords: комплексна реконструкція; реновація; принципи і методи реновації