Житлова архітектура у СРСР: історичні наслідки політичного втручання - Бачинська, Л. Г. (КНУБА, 2011)
У статті розглянутий вплив політичних процесів, що відбувалися у радянській державі у різні періоди, на житлове будівництво.
Keywords: житлова архітектура; внутрішньодержавна політика; Постанови ЦК КПРС