Зупинка міського транспорту - Яценко, В. О.; Короткова, Т. М. (КНУБА, 2024)
Розглянуто особливості проєктування зупинки міського транспорту та альтанки для відпочинку. Призначено для здобувачів І освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» спеціалізації «Ландшафтна та туристично-рекреаційна архітектура» для практичного використання під час виконанн курсових проєктів з архітектурного проєктування.
Keywords: зупинка міського транспорту