Зарубіжний досвід проектування і будівництва багатоповерхових гаражів-стоянок у найкрупніших містах - Кисіль, С. С. (КНУБА, 2013)
У статті розглянуті основні тенденції та зарубіжна практика проектування і будівництва будівель багатоповерхових гаражів-стоянок (БГС) у найкрупніших містах. Розкриті особливості архітектурно-планувальної організації БГС. Висвітлено формування БГС, як окремого типу будівель у номенклатурі об‘єктів транспортної інфраструктури.
Keywords: БГС рампового типу; приватний автомобільний транспорт; функціональне зонування; 725.381:005