Ділова іноземна мова : методичні вказівки - Вітрук, О. Є.; Сало, Вікторія Василівна (КНУБА, 2020)
Містять матеріали для вивчення англійської мови з курсу «Ділова іноземна мова», сім уроків з текстами та вправами. Призначено для студентів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки та технології».
Keywords: мова іноземна; мова ділова; мова англійська