Оцінка ефективності електромагнітних екранів на основі різних магнітом'яких матеріалів - Панова, Олена Василівна (КНУБА, 2010)
Постійне зростання енергонасиченості житлових виробничих та адміністративних будівель і споруд має наслідком збільшення електромагнітного навантаження на побутове та виробниче середовище. Виходячи з цього, дослідження з захисту людей від впливу електромагнітних полів і випромінювань є одним з пріоритетних напрямів екологічних та праце охоронних досліджень і прикладних розробок
Keywords: екран електромагнітний; оцінка ефективності; енергонасиченість; електромагнітне навантаження; захист людей; поля електромагнітні