Особливості формування шопінг-готелів - Гнатюк, Л. Р.; Бовкун, М. С. (КНУБА, 2013)
Стаття присвячена виявленням особливостей формування внутрішнього середовища шопінг-готелів. Дослідження проведене переважно на світових зразках.
Keywords: готель; торгово-розважальний центр (ТРЦ); шопінг-готель; інтер‘єр; функціональне зонування; 7.012:728.5(045)