Проєктування залізобетонних конструкцій за європейськими нормами: методичні вказівки до проведення практичних занять - Афанасьєва, Людмила Володимирівна (КНУБА, 2024)
Методичні вказівки містять рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної компоненти «Проєктування залізобетонних конструкцій за Європейськими нормами». Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання за спеціальностю 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньою програмою «Промислове і цивільне будівництво»
Keywords: Проєктування залізобетонних конструкцій