Проект планування та забудови території для будівництва котеджного містечка - Пузан, О. Г. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Більшість людей з часом приходить до висновку, що хоче жити у власному облаштованому будинку, в мальовничому затишному місці. При спробі реалізації такого бажання постають вимоги щодо якості житла, екологічної чистоти території та будівництва, естетичності та комфорту довкілля, "приємних сусідів", зручності та безпеки проживання. Всі ці фактори впливають на якість життя в цілому. В Україні є значний запас незабудованих територій із великою різноманітністю умов. Для будівництва котеджних селищ важливо ретельно підходити до вибору ділянок, забезпечуючи їх раціональне використання та враховуючи потреби майбутніх мешканців. Важливим з точки зору галузі будівництва є проектування житла в межах котеджного містечка та просторове планування безпосередньо житлового комплексу в межах відповідної території.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; проект планування; забудова території; котеджне містечко; 711.2:728.8