Цивілізована наукова дискусія – шляхи до вирішення образу історичного міста - Куліков, П. М.; Товбич, В. В. (КНУБА, 2016)
За результатами дискусії в рамках ІІ міжнародної науково-практичної конференції, "Архітектура історичного Києва. Ландшафт і вода" визначено актуальність і науковість цієї тематики для вирішення проблем історичного Києва.
Keywords: історична архітектура; ландшафт; водойми; річки; міське середовище