Екологічна оцінка міста на стадії генплану : методичні вказівки до виконання практичних занять - Шилова, Тетяна Олександрівна (КНУБА, 2024)
Розглянуто методи вирішення практичних питань, що пов‘язані з оцінкою забруднення повітряного басейну і акустичного режиму міста, а також з комплексною оцінкою озеленених територій міста для визначення стану довкілля на стадії проєктування генерального плану міста. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія»
Keywords: оцінка екологічна; абруднення повітряного басейну