Аналітичний розвязок задачі оптимізації усталеного режиму руху механізмів з нелінійною функцією положення ланок - Човнюк, Ю. В.; Ловейкін, В. С.; Паламарчук, Д. А. (КНУБА, 2009)
Отримані точні аналітичні розв’язки задачі оптимізації усталеного режиму руху механізмів з нелінійною функцією положення ланок.
Keywords: розв’язок; режим руху; ланка; функція; задача