Характеристика загроз економічної безпеки будівельного підприємства - Молодід, О. О. (КНУБА, 2009)
Сформулювати основні загрози економічні безпеці підприємства, зокрема будівельного. Визначити, який саме підрозділ підприємства відповідальний за створення тих чи інших загроз.
Keywords: економічна безпека; будівельне підприємство; характеристика загроз економічної безпеки; 69.003:658.012.12