Системне моделювання проектного розрахунку глибинних циліндричних вібромашин - Яковенко, В. Б.; Забродский, М. М. (КНУБА, 2009)
Розроблена нова методика проектного розрахунку глибинних вібромашин, яка відрізняється від існуючих тим, що охоплює певний ряд глибинних вібраторів. Дана методика дозволить проектувати глибинні вібратори в межах певного діапазону. Системне представлення розробленої методики дозволяє застосовувати інформаційні технологи для процесу проектування.
Keywords: глибинний вібратор; проектний розрахунок; системне моделювання