Вплив кута нахилу робочої поверхні вібраційного грохота на ефективність його роботи - Назаренко, І. І.; Орищенко, С.; Мацюк, Б. (КНУБА, 2016)
Досліджено вплив кута нахилу сит грохота на ефективність його роботи. Здійснено оцінку параметрів машини та аналіз руху матеріалу по поверхні сита вібраційного грохота. Розроблена математична модель та отримані аналітичні залежності для визначення параметрів грохота для різних положень його поверхні.
The vibrating screen working options surface inclined angle’s influence on the efficiency of its performance
Keywords: математична модель; робоча поверхня; конструктивні параметри; the arithmetical model; working surface; constructive parameters