Аналіз умов роботи розподільчих дренажних трубопроводів змінного діаметру - Кравчук, Андрій Михайлович; Кравчук, Олександр Андрійович; Барладіна, Вероніка Андріївна; Возний, Олександр Тарасович (КНУБА, 2024)
Розподільчі дренажні трубопроводи є одним із ключових елементів зрошувальних систем. Вони відіграють основну роль у забезпеченні подачі необхідних об’ємів води і підтримання оптимального вологісного режиму в ґрунті для сільськогосподарських угідь
Keywords: гідравлічний коефіцієнт тертя; розподільчий дренажний трубопровід; коефіцієнт фільтрації; змінна витрата