Сенсорний аналіз - Ляліна, Н. П.; Самойленко, А. А.; Юдічева, О. П. (КНУБА, 2024)
Розглянуто психофізіологічні основи сенсорного аналізу та органолептичні характеристики харчових продуктів. Висвітлено роль й місце органолептичного аналізу в товарознавстві. Наведено ґрунтовну характеристику номенклатури показників, визначуваних за допомогою органів чуття. Призначено для студентів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» ОП «Товарознавство та комерційна діяльність».
Keywords: аналіз сенсорний