Ляліна, Н. П.Самойленко, А. А.Юдічева, О. П.2024-11-052024Ляліна Н. П. Сенсорний аналіз : конспект лекцій : для здобувачів І (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» ОП «Товарознавство та комерційна діяльність» / Н. П. Ляліна, А. А. Самойленко, О. П. Юдічева ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. – Київ : КНУБА, 2024. – 160 с. - Бібліогр. : с. 154 - 156.https://repositary.knuba.edu.ua/handle/123456789/13615Розглянуто психофізіологічні основи сенсорного аналізу та органолептичні характеристики харчових продуктів. Висвітлено роль й місце органолептичного аналізу в товарознавстві. Наведено ґрунтовну характеристику номенклатури показників, визначуваних за допомогою органів чуття. Призначено для студентів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» ОП «Товарознавство та комерційна діяльність».ukаналіз сенсорнийСенсорний аналізOther016: 664:543.92