Маркетингова цінова політика : методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни - Романенко, Олеся Валеріївна; Марченко, Світлана Миколаївна (КНУБА, 2024)
Містять тематичний план практичних занять, термінологічний словник, практичні завдання та методичні вказівки щодо їх розв’язання. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво та торгівля» денної та заочної форм навчання.
Keywords: маркетинг