Етапи розвитку художніх музеїв - Дивак, В. І. (КНУБА, 2017)
Розглядається розвиток художніх музеїв, визначаються етапи та їх основні характеристики.
Keywords: музеї; розширення музеїв; музеи; расширение музеев; museum; museums extension