Психологічні труднощі навчання студентів-іноземців у закладах вищої освіти України - Борисова, Віра Євгенівна (КНУБА, 2025)
Сучасний освітній процес у вищих навчальних закладах України зазнає значних змін під впливом глобалізації та зростаючою мобільністю здобувачів освіти, що створює потребу в адаптації методів викладання до інших культурних особливостей. «Одним із важливих напрямків міжнародного співробітництва для закладів вищої освіти є підготовка іноземних студентів. Вона не лише сприяє зміцненню авторитету закладу вищої освіти, а й є додатковим джерелом фінансування.»
Keywords: труднощі навчання; студенти-іноземці; вища освіта України; психологічні труднощі; міжнародна співпраця; обмін знаннями; 378.147:159.9