Будинки виховання дітей-сиріт: ретроспектива та типологія закладів опіки - Мирошнікова, Н. Б.; Дорошенко, Ю. О. (КНУБА, 2015)
У статті розглянуто ретроспективу становлення закладів опіки, розглянута типологія подібних закладів та проаналізований вітчизняний і зарубіжний досвід проектування, будівництва та експлуатації закладів опіки дітей-сиріт.
Keywords: заклад опіки; будинок виховання; розвиток дитини; 725.578