Пріоритетність та перспективність розробки бетонів на основі рециркульованих заповнювачів - Зозулинець, Вікторія; Мітасов, Євген (КНУБА, 2024)
Представлено результати літературного аналізу та зазначено актуальність і перспективність досліджень зосереджених на розробці бетонних сумішей та бетонів на основі рециркульованих заповнювачів з бетонних конструкцій. Визначено, що науковою новизною зазначеного напрямку роботи є визначення процесів зменшення дефектності структури рециркульованого заповнювача та бетону на його основ. Наведено основну ідею досліджень за даною тематикою, а також характеристику сировинних матеріалів та методологію проведення досліджень. Окреслено наукову та практичну цінність очікуваних результатів отриманих в ході розробки даного матеріалу.
Keywords: рециркульований заповнювач; в’яжучі речовини; утилізація; бетонні конструкції; дефектність структури; 666.972.12