Проблемы г. Южно-Сахалинска (РФ) и пути их решения. Общие принципы и пути реализации. - Доля, В. В. (КНУБА, 2016)
У цій статті визначені загальні принципи проведення редевелопменту; визначені шляхи його реалізації; дані рекомендації щодо його ефективного містобудівельного розвитку.
Keywords: м. Южно-Сахалінськ; редевелопмент; ефективність; розвиток