Макетування - Щеглов, С. П. (КНУБА, 2023)
Містять цілі та завдання предмета, типологію, матеріали й опис технік для виконання практичних завдань із макетування. Призначено для студентів спеціальності 022 «Дизайн» галузі знань 02 «Культура і мистецтво».
Keywords: макетування; типологія