Факторний аналіз моделі електронного документу ЗВО - Гончаренко, Євгеній (КНУБА, 2024)
Представлено результати факторного аналізу моделі електронного документу закладів вищої освіти, що спирається на класифікаційні ознаки, виду документу за способом документування, виду документу за походженням, виду документу за ступенем достовірності і терміну зберігання, виду документу за способом передачі, реквізитів, функцій. Визначено множину основних характеристик документу, а саме: множину реквізитів документу, множина часових ознак, множина структурних ознак, сам зміст документу.
Keywords: факторний аналіз; документ; функції документу; атрибутивні ознаки; часові ознаки; 004.912