Системна інженерія програмного забезпечення: методичні вказівки та завдання до виконання практичних та лабораторних робіт (1–7) - Соловей, Ольга Леонідівна (КНУБА, 2024)
Містять теоретичні відомості і рекомендації щодо виконання практичних та лабораторних робіт та вимоги до оформлення звіту. з дисципліни "Інженерія програмного забезпечення". Спрямовані на організацію самостійної роботи студентів. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» для використання під час виконання практичних та лабораторних робіт (1–7).
Keywords: системна інженерія; програмування