Вища математика : методичні вказівки - Бондаренко, Наталія В’ячеславівна; Печук, Василь Дмитрович; Наголкіна, Зоя Іванівна; Блажко, Людмила Миколаївна (КНУБА, 2026)
Містить необхідний навчально-методичний матеріал для організації самостійної роботи студентів під час виконання індивідуальної контрольної роботи з модуля 1 дисципліни «Вища математика». Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей: D3 «Менеджмент», С1 «Економіка та міжнародні економічні відносини», D1 «Облік і оподаткування».
Keywords: математика вища; 511.147; 512.64; 514.7; 517.1