Основні засади щодо формування персонального складу служби інженера-консультанта - Дем'яненко, О. О. (Ліра-К, 2019)
У 2017 році в Україні з'явилася професія Інженер-консультант (будівництво) Код КП-2142.2. Відповідні зміни внесені до Національного класифікатора України. Класифікатор професій ДК 003:2010 (наказ Мінекономрозвитку від 26.10.2017 р. № 1542).
Keywords: формування персонального складу; служба інженера-консультанта