Політологія: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни для студентів спеціальності «Право». Вид. 2-е, доп. - Перегуда, Євген Вікторович; Карпунцов, Валерій Віталійович; Згурська, Валентина Леонідівна; Баєва, Юлія Євгеніївна; Мотузенко, Богдан Ігорович; Панібудьласка, Андрій Володимирович; Яхно, Олексій Олександрович; Єгоров, Владислав Володимирович; Красковська, Маргарита Петрівна (КНУБА, Ф-ОП Шпак В.Б., 2022)
Подано тематику практичних занять, літературу з підготовки до них, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, питання підсумкового контроля, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності «Право».
Keywords: політологія