Імовірнісні моделі роботоздатності гідроприводів одноківшових екскаваторів - Лесько, В. І. (КНУБА, 2013)
В роботі розроблені імовірнісні моделі роботоздатності і надійності гідроприводів одноківшових екскаваторів з урахуванням специфіки їх функціонування та формування параметричних відмов гідропривода.
Keywords: роботоздатність гідроприводів; гідроприводи будівельних машин; надійність гідроприводів