Переддипломна практика : методичні рекомендації - Мартиненко, Наталія Василівна (КНУБА, 2026)
Містить мету, завдання, компетентності, які має опанувати здобувач, програмні результати навчання, зміст освітньої компоненти, шкалу оцінювання знань, вмінь та навичок здобувача, роз’яснення усіх аспектів організації освітнього процесу щодо засвоєння освітньої компоненти, список навчально-методичного забезпечення, джерел та літератури. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності D4 «Публічне управління та адміністрування».
Keywords: практика преддипломна; 351